13-11-04

Deze week was zo druk als een burberry sjaal op een bloemenj

Deze week was zo druk als een burberry sjaal op een bloemenjurkje.  Ik kan me zelfs weinig specifieke activiteiten voor de geest halen omdat bezig zijn, net als niets doen, snel een routine wordt. Fijn maar vermoeiend.

 

Tijdens vier dolle dagen (hoe raden ze het) in een elektroshop in Brugge hebben we een goede prijs gekregen voor een droogkast, een prachtig luxeartikel dat heel noodzakelijk aanvoelt met een baby op komst. Reeds nu stapelt de was zich meedogenloos op, bergen van bonte handdoeken staren me spottend aan en een chronisch tekort aan propere slipjes en gestreken bloezen, ook zowat het enige waar ik de moeite voor doe om te strijken, laat zich gelden.

 

Ik had ooit stiekem gehoopt om stijlvolle, zwart-witte foto’s van een sensuele zwangere ik te laten maken door een professionele fotograaf. Maar aangezien de ronde vormen zich niet beperken tot een puntbuik zal ik waarschijnlijk wat te veel in “gezwollen peer” en te weinig in “sexbom met buideltje” evolueren voor de foto’s die ik in gedachten had. Een beetje bloot, wat schaduwwerk, een wit openhangend hemd … niets vulgairs. Nou ja, de stralende ster wordt toch het kleintje dat nu nog naamloos en gezichtsloos door het leven gaat in de veiligheid van mijn buik. Maar ooit wil een “sexy momma” zijn.

 

Eerlijk gezegd heb ik moeite om de inspiratie te vatten in woorden. Gedachten en ideeën dansen rond als vlinders, luchtig en ongrijpbaar voor mijn verstrooide geest. Als bij een stripfiguur hangt de verduidelijking ergens boven mijn hoofd, vervlogen in de volgende scène. Dat doet me eraan denken dat ik weer zin heb om parfums te testen, heel vreemd hoe dat mij soms overvalt, al lijkt mijn door zwangerschapshormonen gestimuleerd neusorgaan weinig betrouwbaar als het op het nemen van verdedigbare keuzes aankomt. Als HSP is mijn zintuiglijk gevoel in ieder geval meer dan gemiddeld ontwikkeld en zo vertelt mijn “zwangere neus” mij eigenlijk niets nieuws. Ik heb wel een afkeer van vis, wat jammer is omdat ik meer dan 10 jaar geen vlees meer eet. En ik huil natuurlijk nog een potje meer voor het televisiescherm, met dominosteentjes die omvallen bijvoorbeeld. Grappig hoe ontroerend ik dat blijkbaar vind.

 

 

 

 


17:00 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

domino hmmm een goeie fotograaf zou er wel weg mee weten met die peer van je! ;-)
(verdikke het typen gaat nog slecher dan anders nu ik een dwarse snee in mijn vinger heb door de nagel heen :s)
als HSP snuif de wereld op! je ruikt wat anderen niet ruiken! je creërt je eigen reukwereld...just great toch to be differnet en to smell different than a random other non-hsp-person?
do I smell my Dr. Oetkerpizza yet?
cms
hugs

Gepost door: cms | 13-11-04

effe tussendoor... CMS, je bent geen goeie fotograaf.
effe duidelijk maken en misverstanden vermijden.
( dit volledig terzijde )
Waar waren we gebleven ?

Gepost door: Leen | 14-11-04

hey sexy momma ik vind dat je het toch moet proberen... fotografen kunnen alles altijd er enorm anders en vaak ook mooier doen uitzien dan het is en als er dan nog een goedkeurend geknik bij komt van manlief dan kan je bijna niet anders dan de fotos zelf ook fantastisch vinden en er al dan niet een traantje bij laten :-)
liefs

Gepost door: g*lover | 14-11-04

Grappig toch hoe hormonen je hele leven omver kunnen gooien, ik moest ook zoveel wenen bij het minste dat ik op tv zag. Maar gelukkig verandert dat na de bevalling. ;-)

Gepost door: Puppy | 15-11-04

Wenen Alleen nog maar voor de tv? Wacht maar af .. binnenkort spontaan zonder aanwijsbare reden. :-)
btw ieder buikje en zwangere mama is mooi op haar eigen manier

Gepost door: Torill | 15-11-04

Hm, er lijken me nog leuke dingen te wachten. En waarom doen vrouwen dit vrijwillig? :-p

Gepost door: AV | 15-11-04

zwangere foto zou ik zeker doen, het is plezierig om later je nog eens terug te zien met dat dikke buikje,zelfs al is de rest meegeëvolueerd in omvang.
knuff

Gepost door: zuchtje | 15-11-04

speel mee met het rad van fortuin en... koop nen klinker vol warme klankjes :-) lool

Gepost door: willy | 15-11-04

@leentje tussendoortje ja, waar waren we gebleven, waarschijnlijk waar we altijd gebleven zijn: bij onszelf, volledig onszelf, niet in staat tot iets anders dan volledig onze eigen charmante zelf

Gepost door: ward | 15-11-04

Ja... een mooi zwanger buikje is heel plezant om mee te pronken, ik heb nooit
dat geluk gehad integendeel; toen ik 7 maand was en mijn geboortelijst
ging leggen kreeg ik als opmerking van de mevrouw in de
winkel 'madamke is het niet nog een beetje te vroeg voor je lijst, hoe
ver ben je nu een maand of 3?'

En bij mijn derde toen ik ging bevallen vroeg de vroedvrouw waar dat
kindje nu feitelijk zat en of het niet abnormaal klein was voor een baby. :-s

Enne wetende dat mijn eerste zoon 52 cm was en 3,450 kg woog, en mijn tweede zoon 51 cm en 3,600 kg en mijn laatste 50,5 cm en 3,480 kg woog.

Maar het belangrijkste is natuurlijk een gezonde baby met alles erop
en eraan als het eruit komt. ;-)

Gepost door: Lonely Angel | 17-11-04

foto's... Ik vind ook dat je het moet proberen. In zwart-wit kan dat gewoonweg prachtig zijn! 'k Zou je idee niet zomaar aan de kant schuiven omdat jij moet denken aan een perenvorm... Ga er maar voor, nu je wat tijd uitspaart met die nieuwe droogkast!

Gepost door: Manlome | 17-11-04

De commentaren zijn gesloten.