25-10-04

Jambozen

Mijn vingertoppen zijn blauwzwart geverfd van het gulle sap van braambessen. Het toetsenbord wordt ook getatoeëerd met donkere inscripties. Zou ik echt de enige zijn die geen frambozen of braambessen kan eten zonder aan tepels te denken? Mooie, volle borsten horen bij de zwangerschap en wat ben ik er trots op. De spiegel en mijn man zijn in er volle bewondering voor. Alle kilo’s onder deze lijn oogsten heel wat minder lof. Ze worden eerder op boegeroep getrakteerd, door mijzelf en de spiegel, mijn man is heel wat milder of gewoon slimmer. Natuurlijk heb ik het niet over de eigenlijke zwangere buik want die moet nog komen en daar kijk ik dan weer wel naar uit.

 

Mijn liefste laat me weten dat hij donderdag onder het mes moet ondanks het feit dat de NMR dienst de foto’s redelijk gunstig geprotocolleerd had. De dokter keek met ander ogen en begint al zijn messen te slijpen. Na drie weken volgt er een tweede operatie om te kijken of de ontstekingen in de knie zijn verdreven. Zucht. Arme schat.

 

Ondertussen ben ik al eens aan het snuffelen tussen babyspulletjes, ik denk dat het goedkoper is een exclusieve, exotische reis te maken dan een babyuitzet samen te rapen. Dan heb je nog de geboortekaartjes en doopsuiker. Men spreekt snel over bedragen van vele 100en euro’s. Ik zal zelf wel een ontwerp uit mijn hoed goochelen. Dat is dan weer de celebratie van mijn matige creativiteit en nog matiger banksaldo.

 

We hebben meegedaan met euromiljoenen lottotrekking en hebben toch zo’n 10 euro gewonnen voor de eerste keer. Het fijnste onderdeel is het dromen en plannen maken wat je allemaal zou doen met dat geld natuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en prachtig. Een lipisuctie voor mijn hond. Een goede kapper voor mij. Een kok. Paarden in een wei. Een privétrainer. En één voor mijn hond. Een keten van opvangtehuizen voor mishandelde dieren. Een villa in het groen. Feesten met vrienden. Een jaguar. Een verlate honeymoon op de Malediven. Een eigen uitgeverij voor boeken. Een knappe boytoy voor mijn moeder. De beste opleiding voor ons kind. Sexy schoenen. Een loft in New York. VIP tickets voor de Dream team voor mijn schat. Een paar opbrengsteigendommen en aandelen. En vooral geen zorgen meer rond moeilijk te betalen rekeningen. Zalig!


20:17 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

. Tis toch heerlijk om te dromen :-)
En ook om daarna te verzuchten "Maar ik ben toch gelukkig met wat ik nu rond me heb"

Gepost door: Twinkeltje | 25-10-04

die centjes é... ze maken niet gelukkig, maar wel heel wat gemakkelijker en zorgelozer in deze maatschappij...

Gepost door: Manlome | 25-10-04

Als Maar moest je dit alles hebben, van wat zou je dan nog dromen.

Trouwens wat een babyuitzet betreft .. probeer zoveel mogelijk te lenen van vrienden .. of familie ..want uiteindelijk zijn ze héél snel uit alles uitgegroeid (wat kleren betreft dan toch)
Geboortekaartjes kosten al makkelijk 250 euro voor maar 50 stuks zonder postzegels
voor doopsuikertjes reken je maar al vlug hetzelfde.
Koop je alles nieuw dan zit je makkelijk aan 2500 euro babyuitzet ...
Om je maar een idee te geven ...
Dus als je ergens een bedje kunt lenen of andere zaken twijfel niet (jaja ik weet ook dat voor zoon eerste het knaagt om alles nieuw te hebben, maar dat hoeft echt niet)

wat mijn buikje betreft, dik rond en alsmaar dikkerwordend naar het schijnt (voor mezelf is het al een tijdje gewoon dik) ... de baby krijgt steeds minder plaats wat ook wel wat voor minder aangename stompen kan zorgen (zoals gisteren in men hartje door een beetje scheef te zitten, een hartje dat ondertussen ergens hoger dan normaal heeft plaatsgenomen ....

Maar de dikke buik is met al zen kwaaltjes toch echt wel genietbaar ;-)
maar na zoon 33 weken kijk ik toch er toch naar uit een spruitje te verwelkomen op deze aardbol ...

xxx en geniet van het Leven ... sterkte voor je ventje

Gepost door: Torill | 26-10-04

hhé zo eens lekker dromen van wat jemet heel vele gld zou doen is toch lekker leuk niet?
enne jah volgens mij ziet je lichaan eer steeds fotogenieker uit..niets mooier dan een evolueerde zwangerschpa in beeld te brengen ;-)
cms

Gepost door: cms | 26-10-04

Dromen.. en fantaseren één van de fijnste bezigheden des levens...wat als al je dromen uitgekomen zijn.....? Maar ok de stapel rekeningen mag hier ook wat minderen, een loft zie ik ook zitten, een klein kasteeltje ook, mss zelfs een paard, of een boerderijtje met personeel, een eigen zaak ....mmmmmmmm, een blitz karreke why not?
Ach ik ga na de middag winkelen als ik niet teveel angstaanvallen krijg en me niet te benauwd voel tijdens de uitstap, denk ik al dat mijn grootste droom is uitgekomen, normaal functioneren tijdens een dagdagelijkse bezigheid moet fantastisch zijn, ik denk dat een loft of andere luxe daar niet tegenop kan. Maar dromen blijf ook ik doen, dat houd me recht...Wat voor moois staat me misschien allemaal nog te wachten.
Jij weet alvast wat voor moois er groeit in je buikje ... en mag ik even bijvermelden dat dat prutske er niks uit maakt de eerste jaren in welk bedje hij of zij terecht komt of welk een duur merk doopsuiker er word uitgedeelt. Maar ik begrijp je helemaal er zijn veel onbetaalbare knappe lieve snoezige allermooiste babyspulletjes op de markt.
En tien euro is ook niet niks he ;-)
liefs

en veel beterschap aan je liefste

Gepost door: zuchtje | 27-10-04

nadeel alles voor en nadelen... nadeel van het geld je zou geen creatief home made geboorte kaartjes hebben en ik ben wel heel nieuwsgierig naar wat je gemaakt zal hebben dus indien mogelijk binnen enkele maandjes hier het ontwerp ook even plaatsen he!
liefs

Gepost door: g*lover | 27-10-04

hopelik win je de volgende keer 10 000 eurokes zodat jullie je dromen allemaal kunnen waarmaken

Gepost door: willy | 28-10-04

blijven dromen... doe ik ook steeds, alhoewel de kans dat ik ooit de lotto ooit ga winnen
bijna onbestaande is aangezien ik nooit niet meespeel met de lotto. :)

Veel liefs en een prettig weekendje toegewenst.

Lonely Angel

Gepost door: Lonely Angel | 29-10-04

... Geniet maar van de zwangerschap en straks de baby ! Dat is onbetaalbaar :-).
Prettig week-end.

Gepost door: Helena | 29-10-04

Long time.. But still very curious about you..
Het voelt warm vanbinnen als ik lees dat je zwangerschap al in een stadium zit waarbij je droomt en piekert over babyspulletjes..ALs je wat meedenkwerk wil, mag je altijd een seintje geven.

Gepost door: Little Witch | 02-11-04

De commentaren zijn gesloten.