25-08-04

who's game?

Ik heb eens zitten dagdromen over het houden van een blogmeeting. Omdat ik ernaar verlang om nieuwe vrienden te maken en echt ontzettend zin heb in een gelegenheid waarin je jezelf kan heruitvinden en een reden om je echt voor op te tutten.

De meest gekke en fantastische ideeën verdrongen zich om dood te bloeden in praktische beslommeringen.

 

Het idee wat me het meeste aanspreekt, ondanks de organisatie, is een themafeest houden, waarin we allen een beetje verkleed lekkere cocktails kunnen drinken in een gezellige omgeving. De thema’s die onder andere naar voren kwamen:

 

 • Lord of the rings
 • Elfen, heksen en tovenaars (zie ook een beetje hierboven)
 • Angels en demons (zie je al een patroon hier, je kunt bv gewoon vleugeltjes of hoorntjes dragen, lijkt me heel leuk én haalbaar)
 • Black & white (makkelijkst natuurlijk, maar een beetje saai misschien)
 • Hollywood glamour, héél chique en lekker kitch
 • Iets ivm je favoriete tv programma of personage
 • Maskers (voor de ogen, gans het gezicht lijkt me onhandig)
 • …?

 

De volgende vragen reizen ook:

 

 • Waar doe je het (ik stem voor Oostende, anders kan ik zelf niet komen!;-))
 • Hoeveel mensen nodig je uit (plaats?),
 • Wie helpt mee met de eventuele themaversieringen?
 • Wat doe je om de kosten te verdelen?
 • Zouden mensen zin hebben om zich te verkleden?

 

Ik begrijp wel dat het allemaal extra moeite kost, en misschien een beetje geld, maar het lijkt mij ongelooflijk spannend om zo een feest te organiseren. Ik ken in elk geval een paar plaatsen hier waar we het zouden kunnen doen. Ik had gedacht naar de winter toe. Iets met veel kaarsen en sfeer. En leuke muziek.

 

Zouden er mensen in geïnteresseerd zijn? En wie heeft nog leuke ideeën? Wie heeft zin?


14:02 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

*** Feesten vind ik leuk ... om naar te kijken, van op de achtergrond - een plekje waar ik, afgezonderd van het gedruis, onder het genot van een glas wijn, zou kunnen zien dat het goed is ...
Dus geen feest voor mij, maar het is wel een leuk idee en ik hoop dat je het kan verwezenlijken!

Gepost door: Free my Soul | 25-08-04

Feestje bouwen Het is een leuk idee! Misschien wil Skynet (Belgacom) wel sponsoren? Dat zou toch fantastische reclame zijn? Belgacom brengt mensen bij elkaar ... Oostende? Tja waarom niet, als ik mijn partner mag meebrengen! (Iedereen zou dan zo'n naamkaartje van zijn/haar blog moeten dragen hé?)

Gepost door: C-line | 25-08-04

. Ik zou ook wel eens een paar bloggers IRL willen ontmoeten langs de ene kant, doch hou ik langs de andere kant van het mystieke van de persoon die achter de persoonlijke uitlatingen zit. Wel een leuk initiatief overigens, ben benieuwd of je het voor elkaar krijgt =)

Gepost door: Coltrui | 25-08-04

Idee Leuk idee ...
of ge houd gewoon een haloween meeting op het klein strand van Oostende.
Ieder brengt zijn eigen drank mee en versnapperingen en kaarsen LOL
fantastisch idee eigenlijk maar ik kom nog niet lang genoeg kijken om te zien wie hier allemaal regelmatig de blog bezoekt.
Ik heb een tijdje héél weinig vrienden gehad en ben toen men toevlucht gaan zoeken op de rendez-vous chat. Met sommige mensen gingen we dan uit ... naar een discotheel, filmke, caféke ..etc ... vreet plezant trouwens om in groep af te spreken, zo haal je meestal de creeps eruit ;-) want tja een woordje neer pennen wil nog niet zeggen dat je iemand kent natuurlijk, al heb ik de indruk dat de meeste bloggers soms wel echt hun ziel bloot leggen.
Goed idee Godess en ook al krijg je maar een paar mensen in beweging t'is beter dan niks ;-)

Gepost door: Torill | 25-08-04

lijkt me wel eng en tegelijk zooooo spannend....I really don't know.Maar ik volg de vorderingen zeker op en wie weet...durf ik ;-)

Gepost door: zuchtje | 25-08-04

blogmeetings eerst en vooral een unique faery dat ben je zeker!!! :))
enne jah,blogmeetings...ik heb er al enkelen achter de rug, vandaar, de "mystiek" van de CMS is deels al helemaal verdwenen...
ik wil me aan de ene kant zo houden , onbekend, en gewoon als CMS, maar er zijn hier al heel wat blogggertjes (vooral de eerste generatie bloggertjes) die me al kennen in 'techt dus...het verslag van d eeerste en de tweede meeting heb je zelf gelezen. meer hierover op het blogitpsform van vivi...of op de blog van stefflater.typepad.com, hij woon tin Brugge en wil eind september daar een derde meeting houden!
oostende -brugge is zelfs te voet te doen! :p
soit ter zake:
uw ideetjes zijn leuk! gezellig!! kan ik de msytiek van CMS hoog hoduen door de hele tijd gemaskerd rond te lopen :p
dikke knuff
CMS

Gepost door: CMS | 25-08-04

wit mm, ik ga voor het engelenpak: wit met vleugels, en de wijn van Free my Soul zal ik zeker weten te waarderen

Gepost door: Hannibal Gent | 25-08-04

Heel plezant :) Dat van die engeltjes en duiveltjes vind ik echt wel fantastisch goed.
Enne persoonlijk vind ik dat je het best niet te groots aanpakt, want
anders word het een beetje te onpersoonlijk. Een twintigtal man is
echt wel haalbaar en zo heb je tijd om iedereen een beetje te leren
kennen. :)

Als ik kan zal ik zeker eens langskomen maar verwittig mij op
tijd hé, mijn mail heb ik erbij gezet. ;-)

Veel liefs,
Lonely Angel

Gepost door: Lonely Angel | 25-08-04

party time feestjes altijd fijn zeker met enkele goeie cocktails erbij... maar het is niet mijn ding, mijn blogje is een anoniempje, heb het me soms al beklaagd dat er fotos van me op staan dat heeft al een groot deel van mijn anonimiteit weggehaald maar ja

Gepost door: g*lover | 26-08-04

Mja ik ben natuurlijk een huge lotr fan... maar om zo gekleed te gaan is waarschijnlijk wel moeilijk. Stel dat je hier echt mee doorgaat en je hebt hulp nodig, altijd bereid :)

Gepost door: Manlome | 26-08-04

. Zalig leuk idee!!!
Oostende, waarom niet, vlotjes bereikbaar met de trein ook dus ik zou er alvast wel geraken :-)
En blijkbaar is de interesse hier ook wel groot, volk heb je al.

Gepost door: Twinkeltje | 26-08-04

Brainstormen Je kan misschien een topic beginnen in het forum van volgende site :

http://www.zinloos.be/

Het is nieuw maar is gezaaid in goede grond :o)

Gepost door: koninkske | 26-08-04

the intention is very good Hoewel ik binnenkort naar AALst ga wonen, is 'verkleden' voor mij echt een nachtmerrie, ik vind het ee leuk ideetje hoor, maar voor mij is het eerder iets dat ik zou doen als grapje met intimi. ZO een eerste ontmoeting en dan niet in mijn favo plunje, zou me n£og ongemakkelijker doen voelen.Ik weet het, weirde hersenkronkels bij deze witch, maar ik voel me ebter als mezelf dan me achter een masker tje te verstoppen.
De suggestie om het bij een blogger thuis te doen..Nou , zadelt dat die persoon niet op met veel extra inspanning en gedoe? Is het niet de bedoeling dat IEDEREEN gewoon lekker relaxed zonder een huis als een heksenketel? Hangt ook af van eht aantal mensen die er zijn.Maar to be honest: I would not return the favor en daarom zou ik er mij ook niet goed bijvoelen (schuldgevoel). 20 mensen op een app zou voor zoveel stress zorgne in mijn geval dat de avond op voorhand al een ramp is. Maar bon, that's just me. Fantastisch als iemand het WEL op zich wil nemen, hoor.

Mijn iedeale blogmeeting ziet er eerder als een ontmoeting op een neutrale plaats uit, iets rustig -budgetvriendelijk zelfs- gaan eten, zonder meer.. Misschien worden er dan wel banden gesmeed, waarbij een huisbezoek en mini-bal masqué de volgende logische stap zijn.

Gepost door: Little Witch | 27-08-04

Hmm Ik merk dat de reacties heel verschillend zijn en ik zou graag nog het een en ander hier aan toevoegen:
* het is niet de bedoeling dit bij mij thuis te doen, anders zou ik zo gestresseerd zijn (omdat je een fijne gastvrouw wil zijn) dat ik al doodop zou zijn voor het begint en bovendien kan ik niet "vluchten" uit mijn eigen woonst
* het is een idee in kinderschoentjes, ik weet zelfs niet of ik de tijd en energie zal vinden na de hele verhuis van mijn moeder te organiseren, maar het is iets om naar uit te kijken
* ik ga ermee akkoord dat het best is met een beperkte groep mensen af te spreken, zo leer je iedereen ook wat beter kennen, op het gemak, ik had eigenlijk geen grootste toestanden in gedachten, maar ik zou niet graag in de luxepositie verkeren mensen te moeten weigeren omdat je halstarrig aan een getal vasthoudt ...
* er wordt verschillende keren het aspect van de anonimiteit naar voren gebracht en dat is idd een hekel punt ... voor velen onder ons, mezelf incl.
* bedankt voor de vele leuke ideeën en suggesties trouwens!!
* ik zal er nog eens over nadenken, reacties zijn altijd welkom, lieve bloggenoten.
liefs,

Gepost door: Godess A | 27-08-04

heel leuk! Kom ik thuis van vakantie en zie ik dat ook jij niet hebt stilgezeten, maar wel gewoon fantastische ideeën hebt bedacht!

Gepost door: Lientje | 28-08-04

anonimiteit! moet je dan weten da tik daar ook heel erg op sta net als sommige andere bloggertjes...maar dat we door zo'n meeting waar we ons "blootgeven" en door het feit ook dat het allemaal meeviel we nu een "gedeeld geheimpje" hebben dat ons bindt ;-)
alsof we nu echt wel een clubje zijn!
we know the faces! but do we know the face behind the mask?
maskers vallen deels af antuurlijk? is dat goed? is dat slecht? da hangt af van hoe je er persoonlijk tegenoverstaat...
allez ik moest al snurken nu! oei het is nog geen 23u en ik vind precies da tik doodop ben ;-)
groink...
cms

Gepost door: cms | 28-08-04

real een tof idee godess
leuk om elkaar eens in
real life te ontmoeten
groetjes
vhi

Gepost door: vhi | 29-08-04

De commentaren zijn gesloten.