28-07-04

Geduld is een schone zaak...

Ik vermoed dat de McAfee antivirus/antispam/firewall/privacy controll een beetje té anti ingesteld was, want ik raakte zelfs op mijn eigen site meer binnen, laat staan dat ik iets zinnigs kon posten. Een lichte hoerastemming maakt zich van me meester. Man over machine.
 
Dingen die je kan doen als je niet (meer) zwanger bent:
 
  • je haar kleuren met de meest chemische stinkende troep van je keuze
  • het nieuwe Japanse restaurantje bezoeken en je orale fixate bevredigen met rauwe vis en groene slierten
  • naar het vuurwerk op het strand gaan en een 1/2 liter flesje wijn drinken terwijl de knallen je oren doen daveren en het zand geniepig in je slipje kruipt (jeans verhelpt dit schurend ongemak, maar als je misschien *naughty spontaneous sex* wil hebben op een openbare plaats dan is een wulps fladderend rokje aangewezen)
  • de rest van het huis verven
  • prachtige boeken lezen die niet gaan over zwangerschap en bevalling
  • met de mobilhome van familie naar de Provence trekken en de lavendeloverdaad opsnuiven tot je er dronken van wordt;en dan een glaasje champagne drinken
  • geld uitgeven aan kleren waar je met je gespannen trommel toch niet in zou kunnen
  • tijd hebben om eerst die innerlijke rust te vinden zodat je kind later niet gaat lijden aan ADHD omdat jij zonodig een gestresste zwangere vrouw was (zie krantenartikels)

Zoals je merkt zijn er plannen.Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik er niet verdrietig om ben of dat we het binnenkort niet opnieuw proberen. We zullen die verraderlijke chromosonen die er zo'n chaos van maken wel eens een lesje in nederheid leren. Of was het nu net omgekeerd?

 

16:11 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

zomerse verlangens ja idd..is het weer da tinternationaal vuurwerkfestival in Duinbergen waarover je het hebt?
mss raak ik nog wel eens aan de zee dit jaar...wie weet...
anyone feeling like joining mee? en ik moet ook nog mosselen gaan eten...
ik ben bij gebrek aan het eten van verse groentjes druk doende vitalinea-yoghurt met aarbeien en een appel te verorberen voor ik dezen avond weer op restaurant ga ;-)
ik zal op je toasten en niets rauw eten behalve de garnituur ;) (als die er is)
hedentendage heeft ieder kind blijkbaar ADHD, terwijl het gewoon komt omdat de ouders het niet vroeg genoeg in hun bed stoppen en 'sochtends veel te vroeg uithalen om naar crèche of school te sturen of gewoon omdat de kindern eonrustig zijn omdt de ouders denken dat ze hun kinderen bij hun gewone leven hebben en niet wille ninbinden en dus ja hektische otestnaden bezorgen in de huiselijke sfeer...als je aan kinderen begint, begin je oo aan zelfopoffering en moet je zorgen dat ze een "rustige" thuis hebben...maar ja de hedendaagse generatie wil alles alles en nog eens alles...
ben ik ouderwets? lol
enne hmm nog enkele maanden volhouden en dan kun je weer alles driken en doen dat de vonken eraf vanaf vliegen! ;-)))
geniet van het groeiende leven in je buik! :)
greetz
cms zijn yoghurtbaard aan het afwrijven...

Gepost door: cms | 28-07-04

*naughty spontaneous sex* waar is dat wulpse rokje van mij nou toch gebleven???

zeer mooi geschreven berichtjes ivm met het leven in je buik... hoop dat alles goed komt voor je, ik kom alvast terug om op de hoogte te blijven vele groetjes

Gepost door: g*lover | 28-07-04

OK dan ... Darlings ...het lijkt mij dat het blijkbaar niet goed doordringt, daarom bij deze in capital: IK BEN NIET MEER ZWANGER STOP IK HEB EEN MISKRAAM GEHAD STOP GEEN LEVEN IN DEZE BUIK BEHALVE EEN VERDWAALDE VLINDER MISSCHIEN STOP

Gepost door: Godess A | 28-07-04

Plannen Goddess, ga voor een heerlijke tijd zonder zorgen omtrent babies, het heeft geen zin te stressen over eits dat waarschijnlijk otch op de meeste onverwachte, ontspannen moment zal egbeuren. Soo : you go enjoy the champagne and wine and fireworks (leuk om te horen dat je er ook van houdt) and of course dazeeling, surprising, bad girl sex!!

DOEN!

Gepost door: Little Witch | 28-07-04

virus? Godess, ik heb die virusscanner niet, maar t was wel ff schrikken toen ik op je site kwam. Een mooi blauw scherm, maar geen tekst. Net toen mijn cursor al aan het kruisje stond, floepte de rest op die blauwe achtergrond. Zware site daar?

Gepost door: Hannibal Gent | 28-07-04

geniet ervan zou ik zeggen... mijn haar kleuren met chemische troep heb ik zopas gedaan,maar de rest vind ik best wel gewaagde dingen die je in het vooruitzicht hebt(except the *naughty spontaneous sex*) dat durf ik wel aan. In ieder geval als het je lukt snuif voor mij dan ook wat heerlijke verse lavendelgeuren op, er zal er alvast ééntje beretrots op je zijn( it 's me).
En betreffende de chromosonen, hoe minder aandacht je er aan besteed, hoe meer ze hun best gaan doen, die ervaring heb ik.
Gewoon alles doen waar je zin in hebt, de rest volgt wel.
Liefs zuchtje

Gepost door: zuchtje | 29-07-04

verloren vlinder lieve godin,
hopelijk besef je dat dit geen gebroken droom is, maar gewoon eenuitestelde, hoe zwaar de ontgoocheling en de verwarring mss mag zijn...
maar ik hoef je dit niet te zegen, uit al hetgeen ik hier al gelezen heb weet ik dat je dat in je diepste zelf wel weet. Maar ja alles moet verwerkt worden voor je verder kunt...
sterkte en don't lose the spirit!
cms

Gepost door: cms | 29-07-04

in wandeling.

Gepost door: | 29-07-04

Drank, sex en ... Wat ik nu niet zou doen voor een halve fles wijn ... wilde sex on the beach ...
Ik geraak zelfs niet tot aan die beach wegens dat verdomde gestomp in men buik (en dan nog op men blaas wel te verstaan)
...
Geniet van het drinken ... nu het weer terug effe kan....
Weldra (en daar ben ik zeker van) is't weer 9 maanden op droogte ;-)
Doe ze daar de groeten aan zee, en laat wat zand kriebelen ..
jeezes ik snack naar zeelucht ...

Gepost door: Torill | 29-07-04

ik denk lieve godess
woorden schieten te kort
ik denk en hoop voor jou
'k wens je veel zon en vriendschap en
liefde
zomergroetjes
vhi (en bedankt voor je toffe blogberichtjes)

Gepost door: vhi | 30-07-04

De commentaren zijn gesloten.