04-07-04

de kleine belofte

Nog altijd elegant aan het slalommen tussen het creatieve denkwerk, de slungelinge ladder en de boerende verfpotten. Weinig tijd om de blogjes te bezoeken. Jammer.
 
Dit weekend al lekker genoten van mijn home-made vegetarische pasta, met een flesje Bernard Massard Brut en een DVD: the last Samurai. Prachtige omgeving in die film trouwens. Mijn man verjaart dinsdag (deze tegendraadse kreeft wordt 25)maar dan is er weinig gelegenheid om eens speciaal tijd uit te trekken voor een champagne-ontbijtje en lekker lang vrijen tot de noen ;-)
 
Door mijn overgevoelige maag drink, of liever dronk, ik zo goed als nooit alcohol, maar sinds onze bewust onbeschermde seksuele uitspattingen, heb ik ontzettend veel zin in wijn, champagne, cocktails, als het maar druipt van duizeligmakende dampen! De verboden vrucht smaakt zo zalig zoet, maar kriebelt daar geen schuldgevoel? Wat als ik de heimelijke samensmelting van onze DNA nu al laat bubbelbaden in Levis verflucht en veredeld druivengist, met god weet welke verwikkelingen tot gevolg?
Eén vrouw op vier doet een miskraam, zeggen de statistieken, wat niet belet dat diezelfde vrouwen wel gezonde kinderen op de wereld zetten bij andere gelegenheden. Al met al een straf cijfer. Waarachter vaak een stil verdriet schuil gaat. 
Ook heb je zo'n 20% kans per eisprong dat fase 1 van de bevruchting lukt.
Behalve als je vreemdgaat, een naïeve tiener bent, een one-nightstand beleeft met een exotische zeiler of zielige collega; kortom: ab-so-luut NIET zwanger wenst te worden. Want DAN, ja dan is de kans veel groter, waarschijnlijk de overige 80%.
 
Ik schat nog een dikke week voor ik uitsluitsel krijg over onze eerste echte poging om onze bedactiviteiten te bezwangeren met voortplantingsdromen. De duidelijke PMS-symptomen fluisteren me nu al in dat we ons best volgende maand opnieuw suf mogen vrijen in een nieuwe poging een klein mensje te creëren.

22:08 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik lees weer heerlijk mee ... en drink vanavond Sambuca ... en Sambuca... een paar glaasjes helpen geesten als de onze op weg naar wat meer zekerheid, zelfvertrouwen, minder angsten ... etc.... ach, waarom zou een mens zich niet een keertje iets vrijer voelen. Liefs.

Gepost door: Free my Soul | 05-07-04

Vrij ze ! en maak dat zomerkindje !!
Leuk om te lezen dat er nog tegendraadse kreeftjes zijn.

Gepost door: Little Witch | 05-07-04

Kindje maken Drinken is inderdaad ni zo goed ;-) dus vanaf dat je kunt zwanger zijn beter even laten.
Nog een goeie raad om zwanger te geraken , om de 2 dagen vrijen en maar één keertje .... anders doden de nieuwe spermaatjes de vorige ... en is de kans groot dat er géén bevruchting is ...

Gepost door: Torill | 05-07-04

bereidwillig tjah jammer dat ge neit bij zo'n dingen kunt helpen hé...nu ja ik met mijn twee linkderhanden ;-)))
succes in ieder geval!!!
niet denken aan miskramen hé...mij ma had er ook een die goed is afgelopen: ikke ben er nog altijd hé! ;) :p:p:p

Gepost door: cms | 05-07-04

kannibalisme Wat?!? Ik wist niet dat mijn spermazaadjes de voorgangers doodden. Zo heb ik ze niet opgevoed, hoor!

Gepost door: Hannibal Gent | 05-07-04

troosr U 15 procent van de ongelukken gebeuren door dronken chauffeurs, dus 85 procent gebeuren door nuchtere mensen.:-)
Een beetje meeval en alle skomt ook hier dik in orde hoor
have a great vacation

Gepost door: willy | 06-07-04

roet in het eten Ik kom roet in het eten gooien vrees ik, onlangs is een studie gepubliceerd die aantoont dat veel alcohol zelfs MAANDEN voor de conceptie nadelige gevolgen heeft op de toekomstige kinderen. Geen zever hoor, zoek maar op. Wil je een gezond kindje, laat dan die alcohol maar aan de kant...

Gepost door: Josie | 06-07-04

met mate... mijn gynaecoloog zei altijd het kan geen kwaad als je een glaasje per dag drinkt, dat zet je bloedvaten open. Dus heb ik ook gedaan met mate....af en toe een glaasje wijn.En wees zeker mijn spruitjes zijn gezond ;-)

Gepost door: zuchtje | 06-07-04

Oeps en oef Nou bedankt voor jullie (bezorgde) reacties. Ik heb dan wel meer zin in een glaasje alcohol maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik het plots op een zuipen ga zetten. Er zijn nu gewoon enkele gelegenheden geweest, kort na elkaar waarbij ik één glaasje en soms nog een kleintje erbij van champagne of witte wijn gedronken heb. Niet zoveel dus, maar helemaal gerust ben je nooit met die zaken, niet waar.

Gepost door: Godess A | 06-07-04

geniet het enige dat je moet doen is genieten van alles wat in je schoot valt....letterlijk en figuurlijk.

Gepost door: zuchtje | 07-07-04

Rillingen Op 20/06 schrijf je : In elk boek dat mij raakt zitten steevast zinnen die zo trefraak en zuiver geschreven zijn, dat het me werkelijk rillingen van genot bezorgt.

Vandaag schrijf je : Mannen worden trouwens niet echt aangetrokken door onze kleding, juwelen of wat dan ook van expliciet uiterlijk vertoon. Ze vallen op onze geur. En onze uitstraling. En vaak voelen vrouwen zich beter in hun vel na een beetje optutten en dat stralen we uit.

Wel, daar krijg ik rillingen van ... zo raak dat ik me bijna betrapt voel in mijn diepste verlangens ... want ik ben een willoos slachtoffer voor vrouwen die deze kunst beheersen ... hoewel ik er alles aan doe om dit diep verborgen te houden, maar blijkbaar zijn er vrouwen die weten hoe de vork in de steel zit !

Gepost door: Peter | 10-07-04

De commentaren zijn gesloten.