03-06-04

die Skynetters toch ... ;-)

Wat een grapjassen die leden van Skynet! Ja ja, volgens hen wil ik niet alleen zwanger worden maar toch ook wel zanger worden. Idool, here I come! Helaas. Je zult me op mijn woord moeten geloven als ik prijsgeef dat dit een uitzonderlijk slecht idee zou zijn. Eerst en vooral ben ik vrouwelijk, heel vrouwelijk en ten tweede is het onverantwoord om mij tot deze pijniging aan te zetten. Alle oortjes dicht zou mijnheer de uil zeggen. Velen hebben als gesproken over mijn sensuele telefoonstem * een carrièrekans daar? ;-) * maar met zangtalent ben ik geenszins gezegend.
 
Een ander probleempje waar vele bloggers last van hebben is dat mijn blogadres niet schijnt te kloppen. Als ik het bv doorgeef in email of bovenaan intik, dan kom je terecht om de startpagina van skynet. Goed voor skynet, niet zo goed voor GA. Geen flauw idee waarom. Iemand die raad weet?
 
Daarom zeg ik altijd maar om maar gewoon "godess A en de witte veer" in te tikken op Google en dan ben ik natuurlijk de eerste link, die dan wel aanslaat.
 
Eens gaan koekeloeren bij kleurpotloodjes.skynetblogs.be, wat een schattig initiatief!
 
Tot zover deze technische memo. En nu aan het werk! Of toch maar liever een uitstelpauze?

10:30 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

jaja ik had het ook al gelezen op skynet :-D
Oh, ga je meedoen aan kleurpotloodjes? Ik wil best ruilen :-)

Gepost door: Twinkeltje | 03-06-04

Hi hi.. .. ik had het dus ook al 'gezien' op Skynet...
en dacht zo.. hum hum... wil ze nu ook al zanger worden ? :-)
zangeres .. tot daar nu nog aan toe... lol...

Gepost door: viviane | 03-06-04

Leuk toch .. er wordt je nog meer toegedicht dan je zelf wist .. ;-)

Gepost door: Freemy Soul | 03-06-04

the sky on the net time...iis indeed something wicked dat ons vaak bij onze lurven heeft...
je mooie citaatjes kende ik niet, maar besefte die wel. ik beodel die mensen die je citeert kende ik niet, maar die gedachten ha dik al tot de mijne gemaakt...ik heb de tijd genomen om "kansen" de tijd te geven tot mij te komen...but nothing has occurred...or did I make the wrong choices or didn't I see them...or did I just neglected them in fear or doubt for what was to come? da 'ket begot nieten weet...
heb de tijd twe ejaar gegeven om iets te veranderen, heb mezelf twee jaar tijd gegeven maar ik kon het niet, de omstandigheden zaten ook niet mee, of ik durfde mss niet om bepaalde dingen door te drukken? nu ga ik dan maar een nieuwe poging ondernemen en de omstandigheden van leven veranderen ;-)))
I'm leaving this shithole!
cms

Gepost door: Critical Mud Stewer | 03-06-04

De commentaren zijn gesloten.