31-05-04

Lazy cat

Onze kat heeft er hoegenaamd geen moeite mee dat de merels zijn eten stelen. Onbeschaamd zijn ze die kleine gevleugelde gauwdieven, en heel vertederend.
 
Gisterenavond laat had ik me verdiept in een verhaal van Roy Martina over engelen en mensen om ons heen die als engelen optreden (dus ook jij en ik bij gelegenheid). Ik was daar dan ook heel diep over aan het nadenken (visualiseren) in mijn bedje, waar ik wel meer door hallucinaties geplaagd word, toen plots rond 0.45u mijn gsm ging. Ik schrok me rot! Bleek het een franstalige man te zijn die vroeg om een zekere Mathieu te spreken. Bijzonder vreemd allemaal. Matheus was één van de 12 apostelen en ik begon me zo in te beelden dat dit misschien een teken was. Omdat het verhaal natuurlijk sterk ging over tekens allerhande. En dan te denken dat ik helemaal niet katholiek gelovig ben. Man, man, een mens haalt wat in zijn hoofd zo 's nachts waar enkel de persoon die naast je ligt, je beschermt tegen nakende krankzinnigheid.
 
De voetbal uitslag van de vriendschappelijk interland België-Nederalnd had ik dan wel weer min of meer voorspeld. Ik had gezegd: "Er valt in de eerste helft géén goal, maar in de tweede helft één beslissende goal." Helaas kon ik niet met zekerheid zeggen voor wie. Heb al beter gedaan.
 
Schitterend weer anders. De kinderen spelen buiten in zalige ontwetendheid wat hun fragiel geluk betreft. De ijsco-vrouw tjingel tjangelt vrolijk/enerverend door de straten, opgewacht door de trouwste fans denkbaar. En goede tijden lijken plots dichtbij.

16:42 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lazy cat beste,
Ben via clickx "toevallig"op jouw site gekomen. Toen ik het verhaal van Roy Martina las. Viel voor mij meer de syncroniciteit op(ben verleden week nog naar een workschop-voordracht in Eeklo(be.) geweest. Was het voor mij weer duidelijk waarom ik op deze site was terecht gekomen .Heb daar een paar meditatie-cd's gekocht waar ik de komende tijd met aan de slag ga. Heb zelf ook al wat ervaring met 'open' vragen stellen en dan wachten op 1 of ander teken(allé wachten is misschien een slecht woord). Of een boek openslaan. Toch wel mooi van wat jou overkwam met het telefoontje over Matheus. Weet je misschien waar die voor stond? Bon ga nu even het gratis boek downloaden over Engelen van Roy bedankt dat je ons er nog even aan liet 'herinneren'
Vriendelijke groetjes,
Axel.

Gepost door: axel van hoof | 07-06-04

De commentaren zijn gesloten.