21-05-04

... kreun ...

Gisteren moest ik helaas verstek geven voor het communiefeestje van het dochtertje van mijn schoonbroer. Jammer. Alle levenskracht had me weereens verlaten en een schaar opnemen leek wel te veel moeite voor de aangesproken spieren.Voelde me schuldig. Ik had me nog mooi opgetut, maar zakte dan in elkaar. Ze hadden speciaal voor mij ander eten voorzien op de BBQ omdat ze zich herinnerden dat ik geen vlees eet. Zo attent. Het is toch al ruim twee weken dat ik nauwelijks kan eten. Ook deze voorbije nacht kampte ik met misselijkheid.
 
Een lichtpuntje was dat ik in de vroege ochtend een fijne droom had over Goran Visjnic (Luka in ER) waarin we een verboden passie beleefden voor hij voorgoed wegging. Deze droom was overduidelijk geïnspireerd op het feit dat Luka ER gisteren verliet en ik verkeerde in de onveronderstelling dat dit voorgoed was en dat bijzonder spijtig vond. Zo'n eyecandy! In de laatste scene glimlachte hij zo lief en nam hij zijn ex-geliefde en collega in een stevige omhelzing en ik zat te supporteren "slaap nog één keer met hem voor hij weggaat. Komaan, neem hem dan voor je er spijt van krijgt!" en meer van dat beschamend gedoe. Enfin, ik heb hem dan maar "genomen" in mijn droom. Waarvoor ik geen enkele verantwoordelijkheid neem. ;-)
 
Erger was dat deze middag mijn liefste echtgenoot me duidelijk maakte dat ik al overtijd was ... met het indienen van mijn oproepbrief als bijzitter voor de verkiezingen van 13 juni. Dreigstraf: vredegerecht, boete tussen 50 en 200 euro. Ik vraag je! Als dat maar goed afloopt. Voor de tweede keer op een rij word ik opgeroepen, wat natuurlijk absurd is in mijn situatie. Mijn schrink in nood zit maar één dag per week in mijn stad, vandaag, en die moest dus à la minute opgetrommeld worden voor een attest. Los van mijn gezondheid, zou ik dit best geestig vinden om zo eens te dienen, maar haalbaar is het niet. Ook jammer.
 
 
 
 

14:29 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

concubine hmmm 'tis een pest onder de bloggertjes...we zijn nu al met minstens 4 of 5 van de bloggers (die ik 'ken') die moeten bijzitten...
allez 'tis te zeggen, ik moet tellen in den achternoene... :(((
cms

Gepost door: cms | 21-05-04

clooney dag goddess
ik volg maar één enkele serie, en dat is ER
lang lang geleden nog voor dat hij bekend
werd zag ik dr georges clooney, een van mijn lievelingsacteurs
jammer genoeg is hij verdwenen uit de serie

nog een fijne dag, niet te veel gepieker
en hopelijk wat zon
groetjes
vhi

Gepost door: vhi | 21-05-04

Ai He G ...jij kent me van mijn andere blogje (s..thatsme) lees ik net jouw blog. Ben net een nachtje op lokatie ergens in NL, zittend in de lounge van het hotel (met internet) lees ik dat Luka ineens uit ER is ... gelukkig heeft mijn video meegelopen zodat ik 't kan inhalen.
@cms: doe zoals ik ... verhuizen naar NL en nooit meer oproepen ontvangen voor verkiezingen ... maar ik heb onder mijn familieleden al vaker gemerkt dat 1 keer bijzitten vaak een jarenlange navolging krijgt :S

Gepost door: free my soul | 22-05-04

zetelen Dat is nu wat een angstig persoon echt nodig heeft ... de bureaucratische hamer !! Ga gewoon naar de huisdokter of ga na de verkiezingen naar de huisdokter, je voelt je beter bij het laatste want de angst wordt zo uitgedaagd. Je denkt och niet dat de politie om 10 uur op de stoep staat om je manu militari naar het lokaal te slepen. En waarom ga je gewoon niet, misschien valt het mee ... daag de angst uit.

Gepost door: de therapeut | 22-05-04

Waarom ... Je zegt dat zetelen niet haalbaar is. Weet je dat of vrees je dat ?? Wat als je toch moest gaan, wat is dan het ergste dat je zou kunnen overkomen ?? (Ps doodvallen telt niet !!- is niet realistisch) Ben ik nu streng, ergerlijk ??

Gepost door: de therapeut | 22-05-04

De commentaren zijn gesloten.