16-05-04

Sunny

Dank je wel Zon om eindelijke je prachtige stralen over de maand mei uit te strooien.
 
De dag van het spiraaltje bleek een glorieuze dag te zijn in die zin dat ik uitzonderlijk goedgezind bleek, en zelfs wat energie had. Ik stond zowaar mee te zingen met de radio (Enrique Iglesias: I'm not in love, Kurt Nielsen: here she comes, Kylie Minogue: red blooded woman, Anastacia: left outside alone, enz) terwijl ik macaroni met kaassaus en kalkoenstukjes klaarmaakte. Met heupwiegen en al.
Het laatste uur voor ik moest vertrekken, stond ik te beven van de zenuwen.
Bij de gyne stonk ik alweer grapjes te maken (verdedigingsmechanisme) en vroeg op zo'n fake hollywood kokette manier "Hey Doc, ik mag toch wel mijn hoge hakken aanhouden in de stoel?" en dat mocht! Voelde ik me toch weer meer vrouw en minder vernederd object in die afschuwelijke stoel.
Eerst bracht hij een spiegeltje in, nam zijn tang of zo (niet gezien) en vroeg me toen om diep in te ademen. Bij de uitademing heeft hij dan de spiraal eruitgetrokken via de draadjes.
En ik ben hier om te getuigen dat het héééééééééééééééél erg veel pijn deed, maar gelukkig heel kort. " Dat doet toch geen pijn?", zie Doc. Ik heb hem wel wijzer gemaakt. Ja, verdorie, het doet veel pijn als een object nogal hardhandig uit je gevoelige baarmoeder gerukt wordt, wat denkt-ie wel!
Nou ja, ik vind Doc nogal een toffe peer, hij maakt graag grapjes, ik ook, en hij draagt altijd van die grappige dassen (met Simpsons erop bv) en ik kan mijn gedacht tegen hem zeggen zonder al te geïntimideerd te zijn.
Al die opgekropte zenuwen hadden wel tot gevolg dat ik tegen 18u als met de oogjes dicht lag op de zetel. Ondertussen ben ik nog altijd doodmoe, maar heb toch al gestreken in het zonnetje buiten, kwestie van 2 vliegen in één klap te slaan: relatief nette kledij en hopelijk een kleurtje.
 
Xandee deed het rotslecht gisteren bij de Turken in het Songfestival. Onverdiend, want 3/4 van de liedjes waren nietszeggend, banaal en direct vergeten en bijgevolg totaal onverklaarbaar geëindigd vóór ons. Oekraïne, de winnaar bracht een soort Xenia, Warrior Princess-dans ("Wild Dances") dat me eigenlijk niet kon bekoren. Jammer voor ons! Ook Enrique Iglesias kwam niet opdagen, hij wou 100.000 dollar op zijn rekening voor de presentatie en kon de deal blijkbaar niet tot een goed einde brengen. Onozelaar. Alsof hij zo'n groot talent is als presentator! En zoals gewoonlijk was de slechte smaak in kledij weer fantastisch onderhoudend. De minst flaterende lichaamsdelen werden ongelooflijk in de verf gezet. Leuk.
 
Het scrapbooken gaat goed vooruit.
 
 

13:34 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zon dag godess
jij hebt ook een toffe blog !
geniet van de zon
zomergroetjes
vhi

Gepost door: vhi | 18-05-04

dokter ... Was het een mannelijke arts of gynaecoloog ??? Want wat ik altijd aan medici verwijt is dat ze zeggen: ja, ik weet hoe het voelt .... O; ja ??? Of ze vinden dat het géén pijn doet ... mannen kennen alles van spiraaltjes en bevallingen, niet... Er is een groot gebrek aan empathie !! Maar een man kan zich nooit in de plaats van de vrouw plaatsen in dergelijke zaken. Net zomin een arts zich kan inbeelden wat een patient meemaakt, als hij het zelf nooit heeft ervaren...

Gepost door: de therapeut | 19-05-04

De commentaren zijn gesloten.