14-05-04

T-day

Vandaag gaat-ie eruit! Schriftelijke nota aan toekomtige zelf: op deze heugelijk dag draag ik een jaren 50/60-stijl zwarte rok met subtiele witte opdruk, een wit aansluitend topje met 3/4 mouwen, mijn haar los met pony en hele hoge hakken. Ja, dit was mode in de lente van 2004. Another trip down memory lane. Uitgerekend vandaag ben ik ongesteld geworden. Dit maakt de "ingreep" er alleen maar makkelijker/pijnlozer op, hoop ik. Nog enkele uurtjes te gaan.
 
En super bedankt voor de berichtjes, mijn medebloggers! En wees gerust, op de occassionele existentionele krisis na, blijf ik lekker bloggen omdat ik het fijn vind, een uitlaatklep, een gevoel deel uit te maken van een groter geheel (een beweging, het is geen Andy Warhol of hippie movement, maar het is toch een soort tijdsgeest) en vooral heel therapeutisch. Stel je voor dat ik een schrink zou moeten betalen om te luisteren naar al deze priet praat. Ik mag er niet aan denken wat een fortuin mij dat zou kosten, en hoe onbevredigend dat zou zijn. Volgens mij is er een helende factor is schrijven. Zeg dat Godess A. het gezegd heeft.
 
Geniet maar lekker van deze zonnige dag in mei (werd tijd), en hou jullie goed superbloggers! Voor mij zijn alle bloggers gelijk en helemaal gelijk, niet het soort uit Animal Farm (all animals are equal, but some are more equal than others), net zoals ik geen godin ben uit een soort misplaatst superiortiteitsgevoel, maar omdat er in élke vrouw een godin zit. Altijd.

10:08 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.