13-05-04

Druilerig

Beledigend, dit weertje in mei.
 
De postbode bracht meer rekeningen. Niet mijn beste vriend vandaag.
 
Gisterenavond werd het me allemaal een beetje te veel. Too many worries on my mind. En de hond heeft een extra pijnlijke achterpoot. Mijn hart krimpt in elkaar als ze zachtjes jankt van de pijn. Als moeder doe ik vast nooit meer een oog dicht.
 
Morgen gaat de spiraal eruit, naar het schijnt ontzettend pijnlijk, vreemd hoe men dit zo lang verborgen heeft kunnen houden. Ik was ervan overtuigd dat het plaatsen behoorlijk erg is (wat ook zo was, geloof me), maar dat het uithalen een miniscul ongemakje zou zijn. Nu hoor ik dus anders. We zien wel. Ik ben hier om te getuigen wie gelijk heeft. Morgen.
 
Morgen beginnen ze ook aan de zoldertrap te werken. Mijn schoonvader is super handig, een kei in houtbewerking en heeft de trap dus op maat gemaakt. Dit wordt hopelijk de start van vele, noodzakelijke werken in huis. Alleen jammer, dat de drukte, vuiligheid en vooral de gebrek aan privacy ontzettend veel stress meebrengt voor mij.
 
Geen ideale plaats of tijd om zwanger proberen te worden, daarom wil ik nog een paar maandjes aan de latex, als je begrijpt wat ik bedoel. Lifesafers die kleine hoedjes, of net niet, het is maar hoe je het bekijkt. Doet me denken aan onhandige pubers, niet aan een getrouwd koppel, maar misschien is het daarom ook wel kicken. Een getuigenis volgt. Niet!

11:16 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.