09-05-04

Lieve man

Wat een prachtige echtgenoot heb ik dan toch. Terwijl ik een badje nam, heeft hij me lekker verwend met een champagne-ontbijtje met croissants, vers fruitsap en een witte roos bijna zo groot als mijn vuist. Daarbij nog wat euro's voor het goede doel (zijnde mijn kleerkast ;-) ) en beneden nog een fantastisch, oogstrelend boeket in paars/roze tinten. Heel stijlvol.
 
De champagne die ik kreeg van mijn oude uitgaansbuddy/makelaar is overheerlijk, ik kan ze echt iedereen aanbevelen: Pierre Brigandat (brut), zeer mild en buitengewoon tongstrelend. We want more!
 
Enfin, het was grotendeels een fijne, maar vermoeiende dag en 's avonds heb ik dan mezelf nog verplicht met een half oog te kijken naar The Thin Red Line, een uiterst bevreemdende film. Een scala aan karakteracteurs, vele bekende gezichten. Eindelijk heb ik Jim C. aan het werk gezien, die dan zo overtuigend de rol van Jezus vertolkt in the Passion of Christ (nog niet gezien). En ik moet toegeven dat die man een heel aparte uitstraling heeft. Geen wonder dat hij de uitverkoren acteur voor die rol was. Naar het schijnt werd hij getroffen door de bliksem terwijl hij aan het kruis genageld was tijdens het filmen. Tja, een mens moet er iets voor over hebben natuurlijk!
 
 10:38 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sabine....... Happy birthday to you ...
Heel fijne verjaardag. Fijn dat je zo genoten hebt van je champagne ontbijt ..als ik niet zo eetgestoord was als ik ben zou ik dat ook een topcadeau vinden :-(
Heel fijne dag en blijf genieten

PS prozac schaaft niet zoveel scherpe kantjes af als men beweert...

Gepost door: sabine | 09-05-04

De commentaren zijn gesloten.