06-05-04

net zoals Enrique

Op mijn nachtkastje liggen nog een drietal boeken te wachten totdat ik de energie vind om me erin te verdrinken. Proost. Net begonnen aan "De verborgen glimlach" van het beroemde schrijversduo Nicci French. Hun vlotst leesbare tot nu toe. Op mijn tiende las ik reeds Stephen King en het is nooit meer goed gekomen met mij. Horror en de mens in al zijn akeligheid en moed, mijn jonge, beïnvloedbare geest is nooit hersteld van al dat doemdenken. Les excuses sont fait pour s'en servir, zeg ik altijd. Enfin, die door waanideeën geplaagde stalker in de Verborgen Glimlach is een echte griezel. Weet je wat een detective of thriller zo lekker maakt? Humor en kwetsbaarheid en dat wist Stephen King al van het prille begin. Een recenter voorbeeld van leuke schrijvers in dat genre is Harlan Coben, ik heb zijn boeken verslonden. Vlot, lekker, sexy. Voor de rest ben ik een veelvraat wat boeken betreft, ik beperk me niet tot één genre, al zal je me geen boeken zien lezen over oorlogen, tuinieren of alles wat klef smaakt.
 
Meimaand is behalve heel veel dingen ook Song Festival maand. Ik heb er nooit veel om gegeven maar dit jaar zal ik toch wel een extra effort doen om te kijken. Ja hoor, (bloos wat van schaamte) voor Enrique Iglesias die de presentatie doet. Niet dat ik vermoed dat hij daarvoor maar in het minst geschikt is, want hij lijkt me een behoorlijk geschift en zenuwachtig jongmens. Hij zingt wat kriepend en kreunend ook. Maar hij is sensueel. Best knap. De échte reden waarom ik een boontje heb voor Enrique is dat hij jarig is op dezelfde dag als ik, namelijk 8 mei. Dat schept een band zoiets, weet je. Nu ja, dat maakt ik mezelf dan wijs.
 
Dus medebloggers, drink eens een goeie zaterdag 8 mei en proost om mijn gezondheid want deze godin wordt 31!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15:42 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

appy mirthday allez we zullen eens toosten en wensen je het allerbeste toe bij het begin van de vierde decade van je leven...
hopelijk mag de "anxiety" plaats maken voor wat meer verwachtingsvolle gevoelens in een duidleijker context geplaatst hé :)))
enjoy it!
cms

Gepost door: CMS | 07-05-04

lap! dacht ik je morgen te verrassen met een HAPPY BIRTHDAY op je blog, maar zo verrassend zal dat niet meer zijn als je 't hier al zelf vermeld
ooooh wat een teleurstelling :-(
;-)
geniet ervan!!! en als het mooie weer uitblijft moet je maar zelf het stralende zonnetje wezen :-)

Gepost door: Twinkeltje | 07-05-04

De commentaren zijn gesloten.