19-04-04

Volgende week: missing blogje in X-files?

Without a trace (nieuwe serie op Ka2) of de nieuwe X-files (Ka2) moeten de liefhebbers van die altijd sublieme "24" troosten. Behulpzaam zouden ze kunnen zijn als ze mij verklaren waarom ik mijn blog plots niet meer kan vinden op google en waarom het mij nog steeds niet lukt om berichtjes na de laten bij mijn collega-bloggers. Ik kan het gerust intikken maar na het drukken op de "versturen"-button, gebeurt er niets. Gelukkig voor de shoutboxen (waar vind ik er zelf ééntje?), maar echt handig is het nu ook weer niet. Een mens gooit daar zijn welgemeende gedachten en oogstrelend geformuleerde zinnen op, en dan verdwijnt het ... without a trace ... into internetspace ... ach waarom niet?
 
Deze morgen verder de bibliotheek uitgestrompeld met een doorsnee van 43 cm aan boeken. Voor mijn slapeloze nachten.
 
Wat zou jij meenemen naar een onbewoond eiland, partner niet meegerekend? Ik dus boeken, zoveel mogelijk. En een hoofddeksel. Pillen tegen braken en diarree. Een wapen (mes of zo) voor alle gebruik. Shampoo. Een goede zonnebril. Een hoofdkussen. Een hond. Ontharingsmiddel. Zonne-olie. Een dagboek ("vandaag scheen de zon, net zoals de 789 dagen voordien. Er lagen 514 gele schelpen op het strand en nog 1230 anderen, en dan ging de zon onder en werd ik 63 keer gebeten door gigantische muggen. Als ik nog niet gek ben, word ik het binnenkort. Laat de vergetelheid maar komen. Aub!"). Nou ja, dit wordt niets. Surviving. Minimale luxe. Slangen. Bijtende insecten. Jammer voor die azuurblauwe zee en hagelwit strand en wuivende palmen, maar dit wordt helemaal niets. Was ik maar. Kon ik maar. 2 Weken in een tentje in de Ardennen of zo en je wassen in de gemeenschappelijke douches, tot daar aan toe, ik vind de charme wel. Maar de wereld rond met een zakmes en tent van 30 kg op mijn arme rug. Nou nee. Ik ben geen Sex and the city girl, ik veeg de poep op van mijn hond, mijn nagellak brokkelt vaak af en ik heb tissues van de Aldi in huis (heerlijk zacht, echt waar). Maar drank moet van een (te duur betaald) merk zijn. Een hoofdkussen lekker fris en zacht, anti-allergisch. Mijn benen mogen niet stoppelig zijn. En zonder anti-braak pillen ga ik zowieso de deur niet uit. Hoezo, high maintenance?

15:37 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

skynet-blocked! ja beste GA, misschien dat je het al vernomen hebt, ik weetniet wie je provider is, maar skynet lag over de middag enkele uren uit...mss daarom moeite met reacties posten? en vandaa da tje mijn shoutbox volpropte! ;-)
en ja pc-leed..om zot van te worden niet...darnet was ik mijn post kwijt..maar gelukkig stond ie nog op mijn diskette ;-)))
enne hmmm;..vreemd, de meeste mensen scheppen een iets romantischer beeld als er gevraagd wordt hoe en wat je meeneemt anar een eiland...
:)
niettemin have fun anyway this week...sla de beestjes in je koppeke maar dood!
cms

Gepost door: cms | 19-04-04

De commentaren zijn gesloten.