17-04-04

te moe voor mei

De gemoederen zijn al lang terug bedaard, voor wie het zich interesseert. Een storm in een glas water, zoals zo vaak. Ik kan me eingelijk al niet meer herinneren waarover het ging. Tja.
 
De verschillende feestelijke aangelegenheden (eigenlijk sociale "verplichtingen", maar wel leuke kans om je extra op te tutten), mijn eigenste 31 ste verjaardag, de verkiezingen en hopelijk het begin van de werken in huis. Ik heb zo'n zin om in mijn bed te kruipen en er een maand niet meer uit te komen, gewoon het gedàcht alleen al... Mijn bloeddruk is alweer gezakt naar een schitterend 9 over 5, wat natuurlijk veel te laag is, dus alles wat ik brabbel, mag je gerust wijten aan zuurstoftekort in het brein. Het is niet dat ik niet uitkijk naar al deze plannen, want eerlijk is eerlijk, zo boeiend is mijn leven nu ook weer niet gezien de beperkende omstandigheden, maar ik lijk er de energie niet voor op te brengen voorlopig.
 
Nu Justin Henin ook lijdt aan extreme vermoeidheid, hypoglekemie en zulke klachten net als mezelf en vele, onbekende anderen, is het groot nieuws en spreken ze van kleine rampen als ze niet aan dit of dat tornooi kan meedoen, maar wat met de plannen van al die andere mensen in hetzelfde straatje? Onze plannen zijn misschien geen groot media nieuws, of brengen geen absurde bedragen op, maar zijn voor elk van ons levensbelangrijk voor de waarde als persoon en kwaliteit van leven.
 
Ik las in de krant dat mensen geboren in mei het gelukkigst zijn van allemaal, op een tweede plaats komt dan de mensen geboren in juli (mijn man), het slechts af zijn die ongelukkigen die in oktober het levenslicht zagen. Wetenschappelijk gezien een kwestie van hoeveel zonlicht je krijgt gedurende je eerste levensmaanden. Zijn de mensen die in Australië geboren zijn in mei dan net zo ongelukkig als die van hier in oktober? Een mens vraagt zich zo af wat gedurende de dag.

21:27 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

the banality of bugs' lives tjha wie interesseert zich nu eigenlijk in de zaken van de "kleine man"..tenzij men politiek kan scoren? De media hebben geen oog voor het verhaal van het leven van de gewone mens, tnzij het spectaculair genoeg is om te brengen, of voor pulpgazetten omdat de "voyeuristische" mentaliteit van heden ons toch wel reikhalzend doet uitkijken naar wat andere gewone mensen overkomt, omdat we ons meer verwant voelen en meer herkennen in de man in de straat , we vereenzelvigen ons veel meer met de persoon die wel je buur zou kunne zijn, je lotgenoten waarvan je het bestaan niet vooraf kende...dat geeft ons hoop...en het gevoel niet alleen te zijn met bepaalde zaken, problemen of wat dan ook, "gedeelde smart" en "gedeeld geluk" dat houdt de gewone mens recht...
vandaar zelfs stormen in glaasjes water verdienen onze gewaardeerde aandacht! :)
bovendien veel wereldschokkend valt er in de meeste blogs niet te lezne, en toch lezen we het steeds opnieuwomdat het ons aanspreekt en om bovenvermelde redenen.
en ik hou me goed hoor! en ik hoop van jou hetzelfde! :)
wegens dit vorte strontweer, heb ik dan maar iets fleurigers op mijn meest recente post gezet :) to pump some moods up!!! ;)
cms

Gepost door: cms | 18-04-04

De commentaren zijn gesloten.