11-04-04

Drukke tijden

liggen voor ons. De laatste weken van practische immobiliteit hebben me niet gekraakt, want dankzij een productief bezoekje aan een vroegere uitgaansbuddy, huidig mijn makelaar (vroeger vertelde hij me zijn sexuele fantasietjes, nu beheert hij veel van onze financiën en verzekeringen), hebben we nieuwe vooruitzichten. Kunnen we eindelijk beginnen aan de tweede fase van de verbeteringswerken in huis! Alleen nog wachten op de goedkeuring natuurlijk. Duimen!
 
Voor de rest ben ik al terug hondsmoe, it's the name of the game, natuurlijk: zo typisch voor ME/CVS, je hebt terug wat energie en je vliegt er min of meer in voor een dag of twee en BAM, het is terug naar af! Zeer frustrerend. Deze nacht terug wakker geworden in een verstikking (alsof er heet zand in mijn keel zit), en toen ik eindelijk weer in slaap viel droomde ik dat ik deel van een groepje aliëns was, ééntje met helende krachten zowaar, dat op zoek was naar een belangrijk stukje techniek om ons ras te redden of zoiets. Ook was ik verliefd op één van de andere aliëns die me aanvankelijk niet zag staan. Enfin, een droom met hoog Roswell gehalte.
 
En ik ben een nieuwe vrouw, mijn haar is terug een ander kleurtje, mijn favoriet.
 
3 Uitnodigingen voor feesten in mei. Een verjaardagsfeest, een voetbalclub etentje en een communie. Laat ons hopen dat ik het kan maken. En buiten stad. Maar behalve de eeuwige vraag of ik het fysiek aankan blijft natuurlijk de kwestie: wat zal ik aantrekken! Mijn garderobe is dringend aan vernieuwing toe. Gisteren streek ik nog dwars door mijn witte bloesje, dat inderdaad al wat doorzichtig geworden was door ouderdom of het vele wassen. Maar dat vond ik net zo leuk, dat dunne kantoen. Enfin, ik verjaar in een week of drie, hopelijk valt er dan wat van de kar op garderobe gebied. Het is kiezen tussen dàt en een leuke fiets. Hmmm.

10:52 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.