08-04-04

Touch base

Uiteindelijk ben ik toch geweest naar de dierenexpo. Better de devil you know ... En al met al viel het beter mee dan ik dacht. Op gebied van ruimte voor de dieren is het natuurlijk niet ideaal. Een hok is geen weide, hé. Maar de dieren zagen er verzorgd en goed doorvoed uit. Geen visuele tekens van mishandeling die ik kon opmerken. Ze lagen of stonden gewoon rustig, hadden strooi, water, beschutting en zoutstenen om aan te likken voor de geitachtigen. Een paar geitjes liepen vrij rond door het domein en ook de pony voor de kinderritjes werd afgewisseld. Ik zie het nog altijd niet graag, maar het kon erger, veronderstel ik.
 
Vandaag met de hond naar de dierenarts geweest om de problemen voortvloeiende uit haar obesitats te bespreken. Dieet nummer ontelbaar komt eraan! Veel slijtage op haar gewrichten, hart-respiratorische probleempjes (?) en natuurlijk de hyperventilatie. Dikke mensen zweten veel, dikke honden ook, alleen hebben die alleen de kussentjes onder hun poten en hun tong waar ze dit kwijt kunnen met als gevolg: hyperventilatie en diens bijhorende klachten waar ik maar al te bekend mee ben helaas. Arm beest. Hij legde ons klaar uit dat ze altijd honger en goesting zal hebben, dat dit een soort obsessie is en onstilbaar. Onstilbare honger. Wat doe je daar dan aan, mens?
 
Opnieuw het idee om mijn spiraal uit te laten halen, voor mijn verjaardag, begin mei. Spannend!!! En dit moet geheim blijven, want ik wil het als verassing voor mijn man, die er toch o zo klaar voor is. Liever gisteren dan morgen, zegt-ie. En ook: wanneer beginnen we er nu aan? En natuurlijk: laat ons ondertussen veel oefenen ... ;-) Op die jonge leeftijd had ik toch geen kinderwens, maar nu word ik 31 (my god) en dit begint te tellen als leeftijd voor de eerste zwangerschap, niet waar.

12:03 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ei Prettig weekend en ik wens je ook een paar "eiers" toe...

Gepost door: Dronic | 10-04-04

De commentaren zijn gesloten.