15-03-04

weekend

Dit weekend tweemaal uitgebreid gaan eten. Zaterdag een overwachts restaurantbezoekje met de grootste kreeft ooit als voorgerecht na een sensuele, lange tongzoen in een lift. Het vermelden waard omdat dit soort zaken als getrouwd koppel nu eenmaal minder frequent voorvallen dan in de beginfase van de hofmakerij. Zondag was het de verjaardag van mijn moeder, ons aller steun en toeverlaat en dit moest gevierd worden met een langerekte brunch. Ik hou ontzettend veel van lekker eten, maar niet in groot rumoer, niet van lang tafelen en niet van vele gangen na elkaar. Het dessertbuffet echter was de moeite van het wachten waard: wat een verzorgde keuze! Ik hou niet zo van taarterijen en zo maar het was best indrukwekkend. En voor een behoorlijke lieve prijs.
 
Manlief zat gans te weekend in het stil land der zorgen door een stom ongelukje op zijn werkplaats. Doordat het weekend ertussen zat was het wachten op de reacties van bovenaf. Onzekerheid en tijd te veel: nooit een leuke combinatie. Maar doordat het gewoon een kleine inschattingsfout was met geen te erge gevolgen is het natuurlijk allemaal best meegevallen. "Als je niet doet, kan je niets verkeerd doen" aldus de reactie van de beruchte, gevreesde overste. Heel correct.
 
"24" was terug zenuwslopend. Het overdreven Amerikaans gedoe is soms wat ergerlijk maar al met al kunnen de scenaristen zich fantastisch uitleven in dit geweldadig meesterwerk.
 
Ik ben me aan het verdiepen in een boek over preconceptieve zorgen. Dit komt er in feite op neer dat je zorgt dat de eicellen en spermacellen in optimale conditie verkeren voor ze mogen pogen samen te smelten. En het gevaar schuilt blijkbaar overal. Van dronken spermacellen naar het kwik in je tanden naar de dampen van je vinyl of verf, de stralen van je pc, het schijnbaar onschuldige sint-janskruid en de paracetemol voor die pijntjes. En dit niet tijdens de zwangerschap maar maanden vooraf!

13:03 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bedankt! Bedankt voor je lieve woorden op mijn blog! :-)

Gepost door: Twinkeltje | 18-03-04

De commentaren zijn gesloten.