09-03-04

Cat's & dogs

Een "sweetball" gekocht voor de hond. Dit is een bal met allerlei openingen in geometrische vormen waaruit dan de snoepjes of eetkorreltjes uitvallen tijdens het rollen en schudden van die bal. Nogal onozel omdat er zo'n 35 openingen inzaten en het eten er dus zowieso uitvalt zonder moeite. En we hopen dat als de hond wat meer moet "werken" om haar eten te verdienen ze wat minder verveeld en oh, mirakel, misschien minder dik zal worden. Het ding is echter zo lek als een zeef en daarom heb ik er een oude netpanty rondgeknoopt en slechts één opening open gelaten. Het ademt nog maar de moeilijkheidsgraag ligt wat hoger, wat zo'n superintelligente hond verdient natuurlijk! Ik zou ook verveeld zijn met zo'n saai leven als zij!
 
Ik pikte overlaatst ergens op dat katten maar liefst 18u per dag slapen. Onze kat daarentegen speelt dag en nacht detective buiten. Sluipen, link/rechts/achterom kijken, zich tegen een haag duwen, een paar pasjes vooruit huppelen, een duikvlucht in de struiken nemen, als je ze ziet is het net een acteur die FBI agentje speelt en met zijn revolver een verdacht pand verkent op indringers. Het feit is dat er helemaal niets te zien valt en nog veel minder gevaar of opwinding. Ofwel heeft onze kat enorm veel verbeeldingsvermogen ofwel is het beest knettergek en paranoïde. Ik neig lichtjes naar het laatste.
 
Eindelijk een afspraak gemaakt voor een eventuele CVS diagnose (bevestigen of hopelijk elimineren) in het CVS referentie centrum, uz Gent. De bowlingafspraak voor die avond zal dan wel niet doorgaan helaas. Nu ja, sommige dagen heb ik moeite een pen vast te houden, door spierzwakte en krampen, een bowlingbal zou dan ook lichtjes overdreven zijn, niet waar.

13:56 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

into the dreams lang geleden dat ik hier nog eens passeerde. leuk om lezen die observaties, en akkefietjes.
Ik hoop alleen dat het geen CVS is de diagnose, mar een andere midsche verklaring heeft, veel plezier nog met he entertainen van je hond.
cmsq

Gepost door: CMS | 10-03-04

De commentaren zijn gesloten.