05-03-04

the vibes within

Nog steeds helemaal gek van de 2 hits van The Rasmus (In the shadows & First day of my life") en ook nog het hartbrekende The immortal van Evanescence. Van deze laatste bibbert mijn hart precies bij de hoge tonen. Chakra explosion!
 
Er is iemand in de entourage die probeert mijn huwelijk te vergiftigen met roddels en valse veronderstellingen en dat zorgt voor de nodige ergernis en bezorgdheid. Ik ben overtuigd dat vroeg of laat de waarheid altijd aan het licht komt en ik denk niet dat wij hier het onderspit zullen delven. The nerve!!
 
Vanaf het ogenblik dat de ouders van mijn man gescheiden zijn, heeft de arme jongen nergens langer dan 3 jaar gewoond. Toen hij mij leerde kennen was hij dermate ontheemd dat we hem maar gelijk geadopteerd hebben. Gisteren bedankte hij me nog hiervoor omdat voor het eerst in zijn hele leven hij zich ergens thuis voelde. De juiste persoon en de juiste plaats. Best belangrijk toch, die veiligheid van een thuis.
 
Deze lente beginnen we hopelijk aan de grote werken in huis. Eindelijk dat rotkruk uit de badkamer (slechte kwaliteit, slecht gelegd en dan nog een lek van de douche, tel maar op ...) en een trap naar de zolder waar ik tenminste weer op durf. Het is zo'n drie maanden geleden dat de living nog geverfd is en het kriebelt alweer hevig want dit Midden Goud metaalkleur van Levis was een Big Mistake. De tint zelf is niet mis maar het maakt al de rest lelijk, gewoon geen flatterend kleurtje. Ondertussen is de muur waar het dartsbord dat ik kocht voor mijn man voorlopig hangt, mooi versierd in braille tekens. Mijn eerste 3 worpen gaven trouwens een totaal van 177 punten!! Am I good or what!?

14:00 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Rodin Ik had alleen maar nen plastiek zaksken; de Kus staat nog op z'n plaats, vrees ik voor je :s De volgende keer zal ik me beter voorbereiden, beloofd! Veel plezier met de grote werken, de onze zijn bijna gedaan (en ja hoor, we hebben kurk in de badkamer laten leggen). Voor de rest heb je massa's gelijk, de waarheid komt altijd naar boven...

Gepost door: Dronic | 08-03-04

De commentaren zijn gesloten.