04-03-04

blup blup

Een godess die naar de oppervlakte komt zegt natuurlijk niet blup blup maar ze glijdt sensueel naar boven en verschijnt als een regelrechte Aphrodite in Cyprus. Cyprus daar wil ik naartoe. Bananenplantages, zon, strand, wijngaarden, vriendelijk volk, alleen dat Grieks eten. Lammetjes?? Jamais!
 
Wie nog naar boven gekomen is, is de oude beste vriendin uit een ver verleden. Zijn heeft ondertussen niet stilgezeten. Nee, een ferme dochter op de wereld gezet. Wat kan ik daar tegenover plaatsen? Alleen bewondering.
 
Het is stil in huis. Mijn man slaapt op de zetel. No surprise there. De hond snurkt zachtjes en de wandklok die zo'n 6 uur achterloopt tikt moedig verder. En ik ram op de keyboard maar niemand de me hoort.
 
We maken stilaan weer plannen om verbeteringen aan het huis te doen, waar de fondsen hiervoor moeten vandaan komen is dusver nog een klein mirakel.
 
Als je iets fantaseert of het gebeurt echt, schijnt dit voor je geest net hetzelfde te zijn. Een ongeluk voorstellen brengt de nodige stressrespons met zich mee, want het is echt genoeg. Ook verliefdheid is één grote illusie maar wat een trip! Dus de dromers onder ons hebben niet alleen een rijke verbeelding maar ook een voller leven. En ik, zal door de vele tientallen, honderden misschien romans die ik al gelezen heb, honderden avonturen beleefd hebben, vrienden gemaakt en verloren hebben, gelachen en gehuild hebben en ergens, in de spleten van mij geest is dit allemaal echt!


22:33 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.