18-02-04

nog eens in het wit

Vandaag heb ik heimwee naar het plannen van mijn huwelijk. Ik heb zin het nog eens over te doen met meer timing om toch maar die andere, betere jurk en dat ander kapsel en die betere foto's te kunnen hebben. Om toch maar die "perfecte" dag te hebben waarin ik me als een "ware godin" kon mengen onder het volk. Zucht.
 
Op dit moment ondergaat mijn broer een endoscopie onder volledige verdoving. Mogelijk is er een gezwel in de maag aanwezig, volgens zijn "helderziende entourage". Ben nog steeds hoopvol. En benieuwd. Als het maar goed nieuws is. Laat ons hopen in ieder geval.
 
Nog steeds duivels vermoeid en verslaafd aan scrapbooken. Vooral wat het inslaan van scrapbookmateriaal betreft. Ik maak al plannen voor een scrapbook over mijn drie corgi's (waarvan nog één in leven) en misschien zelfs over mijn ouders, een heritage boek. Helaas heb ik tot op heden slechts drie afgewerkte pagina's in mijn trouwalbum: "boy meets girl", "verloofd" en "invitation to a Wonderful Winter Wedding". Enfin. Ofwel is mijn zware printer inkt op, dan weer de gekleurde, dan weer geen foto print papier, dan de juiste cardstock niet, of dan wachten op die embellishments of gekleurde cardstock ... Het gaat traag vooruit. Perfectionisme werkt als vertrager op eender welk project, dit zou aanvaardbaar zijn als het resultaat dan ook perfect zou zijn, maar ik ben nog steeds een beginner en op een bepaald moment ben ik het twijfelen en foefelen zo beu dat ik maar resuluut als vastkleef of pin of klop of ... om dan maar zo-zo tevreden te zijn natuurlijk. Dit voornamelijk omdat ik vergelijk met jarenlange scrappers op amerikaanse sites ... Maar het fijnste aan scrapboeken vind ik het journaling: het neerschrijven op pakweg vellum papier van het hoe, wat, waarom en met wie bij de foto's of persoonlijke herinneringen of gedichten of grappige voorvallen die verband houden met de foto's. Héél leuk.
 
Voetbal deze avond. Harde tijden voor topsporters. Elk jaar start met iets zoals meerdere vliegtuigongelukken of aardbevingen of zoiets en dan denk ik "ach, dit jaar wordt het jaar van ... de vliegtuigongelukken". Dit jaar misschien: multiple sterfgevallen bij topsporters. Vreemd die nood om overal een schema in te zien, in hokjes te stoppen. Ik stop jaren in hokjes. Hmm.

16:04 Gepost door Goddess | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

! Groeten aan mijn streekgenoot ;-) Hopelijk is alles goed met je broer.

Gepost door: Dronic | 19-02-04

De commentaren zijn gesloten.